ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

2012 Ετος σταθμός για τον Γαλαξία μας

 

Αλήθεια τι πρόκειται να γίνει το 2012; Πολλά ακούστηκαν για αυτό το έτος..!! Τι όμως πραγματικά θα γίνει;

Προτού αναφερθώ στα πιθανά γεγονότα που θα λάβουν μέρος το έτος 2012 , θα κάνω μία μικρή εισαγωγή για το έτος 2012 από την μεριά της εκκλησίας και της Θρησκείας μας.
Δεν έχουμε πουθενά κάποια προφητεία από την ορθόδοξη πίστη ότι θα έχουμε την συντέλεια του κόσμου , κοινώς την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, αφού Ο Ίδιος ο Κύριος μας είπε ότι : «  Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ» (Μάρκ. ιγ', 32) ότι δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει την ώρα εκείνη , ούτε οι Άγγελοι στον ουρανό , ούτε ο Υιός αλλά μόνο Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.!
Είναι λοιπόν σαφές ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει εκτός και αν λάβουμε υπόψη μας  το χωρίο εκείνο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη όταν ο Κύριος ο Θεός στέλνει  Άγγελο στον Ιωάννη και του δίνει να διαβάσει  ένα «βιβλίο» του οποίου το περιεχόμενο ζητά από τον Άγιο να μη το μαρτυρήσει  …

Κεφ. 10 από  Αποκάλυψη Ιωάννη  << …8 ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΗΚΟΥΣΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΑΛΙΝ ΕΛΑΛΕΙ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΝ ΥΠΑΓΕ ΛΑΒΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΝ ΤΟ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
9 ΚΑΙ ΥΠΗΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΛΕΓΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΔΟΣ ΜΟΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΓΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΝ ΣΟΥ ΠΛΗΝ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΓΛΥΚΥ ΩΣ ΜΕΛΙ
10 ΚΑΙ ΕΛΑΒΟΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΑΓΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΟ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΙ ΓΛΥΚΥ ΚΑΙ ΟΤΕ ΕΦΑΓΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΝΘΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ
11 ΚΑΙ ΜΟΙ ΛΕΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙΝ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ..>    
Εδώ υπάρχει κάτι που έμαθε ο Ιωάννης και που το οποίο μένει κρυφό από την ανθρωπότητα ..Τι περιεχόμενο είχε το «βιβλίο» αυτό ;

Ακούστε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει από πλευράς της επιστήμης..!

Στο έτος 2012 σύμφωνα με τους Μάγιας  , αυτήν την ημερομηνία   ο ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου, το τέλος του κόσμου, The End of the World. Το 1950 έκλεισε ένας κύκλος και άρχισε ο Μεγάλος Κύκλος, που τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε αρχίζει ένας νέος κύκλος για το σύμπαν. Σύμφωνα με αυτά για την Ελλάδα είναι η μεσημβρινή ώρα 13 και 13, που αναφέρω, εφόσον με universal tιme η ώρα είναι 11 και 13 πρώτα λεπτά.
Το συγκεκριμένο ημερολόγιο, δεν έχει απαντηθεί, που βρίσκεται τώρα, διότι καμία έρευνα δεν το έχει εντοπίσει. Τον 16ο αιώνα οι Ισπανοί κατακτητές κατέστρεψαν σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα. Επιπλέον, την συγκεκριμένη ημερομηνία αστρονομικώς δεν υπάρχει κανένα περίεργο φαινόμενο στον ουρανό, αν και οι συζυγίες είναι συνηθισμένο φαινόμενο ακόμα κι αν ήταν έτσι. Υπάρχουν συζυγίες σε ζευγάρια πλανητών και σε τριάδα το 2012 αλλά όλων των πλανητών δεν έχουμε αυτήν την ημερομηνία
Οι Μάγια με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν με ακρίβεια ένα τέτοιο γεγονός δεδομένου, ότι ο υπολογισμός της μεταβολής της τροχιάς του ήλιου, σε πλήρη κύκλο στον γαλαξία μετά από 26.000 χρόνια ή 25.796 ή 25.800 ή 25.920 με αναφορά τα άστρα και συγκεκριμένα να επιστρέψει ο ήλιος στις 21 Μαρτίου, στην εαρινή ισημερία στον Κριό, λόγω μετάπτωσης του άξονα της γης προς το επίπεδο της εκλειπτικής, όπου κλείνει ο κύκλος, δεν θα μπορούσε να γίνει εύκολα από τους Μάγια. Ωστόσο, όταν πήγα το αστρονομικό πρόγραμμα στον ουρανό την ημερομηνία αυτή, διαπίστωσα ότι ο ήλιος ήταν κοντά στο κέντρο του γαλαξία με τον Πλούτωνα πολύ κοντά του και τέσσερις πλανήτες να είναι σχεδόν ευθυγραμμισμένοι και από αυτήν την άποψη δικαιώνεται ο ισχυρισμός αυτός του ημερολογίου των Μάγια, αν υπάρχει και δεν προκύπτει από σύγχρονες μελέτες, το πιθανότερο, που αποδίδονται στους Μάγια.

Ο arxaios έκανε μία μικρή έρευνα με ένα αστρονομικό πρόγραμμα ..!!

Πατήστε εδώ για να δείτε στο αστρονομικό πρόγραμμα τους πλανήτες ευθυγραμμισμένους .!

Σε κάθε περίπτωση η ώρα 0 (Μηδέν) δεν είναι το 2012 και καμία ανησυχία δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα και αν όλοι πλανήτες ήταν σε συζυγία. Ας σκεφτούμε τι έγινε το έτος 1000, όταν οι άνθρωποι στην Ευρώπη υπέφεραν από αρρώστιες και απέραντη φτώχεια, η χειρότερη περίοδος ιστορικά της ευρώπης, όπου η χιλιαστική θεωρία είχε τρομάξει τους ανθρώπους. Την βραδιά του 999 31 Δεκεμβρίου όλοι οι άνθρωποι είχαν βγει έξω από τα σπίτια τους να περιμένουν το τέλος του κόσμου. Δεν έγινε τίποτα. Μόνο οι έμποροι του φόβου και της ανασφάλειας, προφανώς, κερδίζουν από τέτοιες υποθέσεις, καθώς βρίσκουν έδαφος στην άγνοια των ανθρώπων. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι άνθρωποι με ψυχική προδιάθεση να βλέπουν πάντα καταστροφές και να απειλούν μονίμως την ανθρωπότητα.


"...Οι Μάγιας υπολόγιζαν τον χρόνο ( σωστά σε σχέση με αστρονομικούς όρους) σε Χρόνο-Κύκλους. Υπάρχει ο «μικρό-κύκλος» που διαρκεί 52 χρόνια, ο «μέγα-κύκλος» που διαρκεί 5.125 χρόνια (3.114 π.Χ έως 2.012 μ.Χ) και ο «γίγα-κύκλος» που διαρκεί περίπου 26.000 χρόνια.
Το εκπληκτικό όμως είναι ότι στις 21 Δεκεμβρίου του 2.012 στις 11.11΄ GMT , κλείνουν ταυτόχρονα και οι τρεις κύκλοι !!!
Είναι το τέλος του κύκλου των 52 ετών, το τέλος των 5.125 ετών (1.872.000 μέρες=1/5 του «γιγα-κύκλου») και το τέλος των 26.000 ετών….Και αποτελεί και την ολοκλήρωση του μεγάλου κύκλου της μετάπτωσης των Ισημεριών.

Όλοι αυτοί οι χρόνο-κύκλοι ολοκληρώνονται και κλείνουν ( οι Μάγιας αποδεικνύονται σωστοί αστρονομικά και χρονολογικά, σε σημείο που μας προκαλεί θαυμασμό αλλά και πολλές απορίες, ένα αναπάντητο μυστήριο), έχουμε δηλαδή κατ΄ αυτούς το «Τέλος του Χρόνου». Επίσης, για πρώτη φορά, στις 21/12/2012, “τα άστρα θα είναι στην σωστή τους θέση” (When the stars are right) όπως έλεγε ο συγγραφέας και ερασιτέχνης αστρονόμος Χ. Λαβκραφτ.

Οι Μάγιας, παρατηρώντας τα άστρα, είχαν δει τον “Αγγελιαφόρο των Άστρων”, να πλησιάζει αργά αλλά σταθερά. Και την κρίσιμη ημερομηνία ο αγγελιαφόρος θα είναι εδώ. Ποιο θα είναι το μήνυμα του ?…"
"Στην επίμαχη λοιπόν ημερομηνία, ο ήλιος, οι πλανήτες εκτός του Δία, θα βρίσκονται στο ίδιο τμήμα 180 μοιρών του ουρανού. Αυτό αποτελεί κάτι εξαιρετικά σπάνιο και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αντίστοιχο καταγεγραμμένο από την ανθρωπότητα. Η θέση του ηλιακού μας συστήματος θα ταυτιστεί με το ακριβές σημείο διατομής του Γαλαξία μας και με το επίπεδο της εκλειπτικής. Το επίπεδο της εκλειπτικής είναι το “μονοπάτι” που διαβαίνουν οι πλανήτες, η σελήνη και ο ήλιος από την Ανατολή προς την Δύση.
Τέμνει τον Γαλαξία (The Milky Way) σε μία γωνία 60 μοίρες περίπου στον αστερισμό του Τοξότη. Επίσης στον ουρανό θα φαίνεται μια πρωτοφανής συνάθροιση των πλανητών, σε ευθυγράμμιση με τον γαλαξιακό ισημερινό.

Ο “κοσμικός σταυρός” που σχηματίζεται από την διατομή του Γαλαξία μας και του πεδίου της εκλειπτικής ονομάζονταν από τους Μάγιας “Ιερό Δέντρο”. Ο κορμός του δέντρου “Axis Mundi ” είναι ο Γαλαξίας και το κεντρικό κλαδί το επίπεδο της εκλειπτικής.
Έτσι μυθολογικά, ο πατέρας μας ο Ήλιος, στην ημερομηνία αυτή, ανατέλλει για να συνδεθεί με το κέντρο του Ιερού Δέντρου, του κοσμικού δέντρου, του <<Δέντρου της Ζωής>>


Πρίν από 4.000 χρόνια έχουμε από τους Σουμέριους το λεγόμενο πλανήτη Νιμπίρου ο οποίος , σύμφωνα με τα κείμενα που διασώθηκαν, ήταν ανάμεσα στον πλανήτη Αρη και στον Δία.Το ημερολόγιο των Σουμέριων λέει ότι ο πλανήτης αυτός έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια…λόγω της ελλειπτικής τροχιάς του από τον Ήλιο. Μαντέψτε ποια είναι η επόμενη ημερομηνία….. :   Το  2012.Οταν η αποκρυπτογράφηση των κειμένων αυτών ολοκληρώθηκε , η ΝΑΣΑ έψαξε αυτόν τον πλανήτη και τότε του έδωσε την ονομασία ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ. Ψάχνοντας όμως στην περιοχή του διαστήματος μεταξύ του Άρη και του Δία το μόνο που βρήκαν ήταν πολλούς αστεροειδείς και εικάζουν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να τον δούν λόγω του ότι κρύβονταν ανάμεσα στους αστεροειδείς. Ακόμα η ΝΑΣΑ δεν γνωρίζει αν πρόκειται για Πλανήτη ή Αστέρα ή γιγάντιο Κομήτη πάντως στις πήλινες πλάκες των Σουμέριων αναγράφεται και μία έκρηξη που έγινε στο διάστημα… Αν όμως ο εν λόγω πλανήτης υπήρχε και ακόμα υπάρχει με βάση τα κείμενα των Σουμέριων και επιστρέψει σε κοντινή τροχιά από την Γή τότε τα φαινόμενα που θα προκαλέσει στην Γή και γενικά σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημά μας θα είναι καταστροφικά.
Από την άλλη όμως αν υποθέσουμε ότι υπήρχε ο πλανήτης αυτός και ότι με την έκρηξη διαλύθηκε τότε μπορούμε να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι η ΝΑΣΑ βρήκε μια ζώνη αστεροειδών μεταξύ του Άρη και του Δία η οποία δημιουργήθηκε από την έκρηξη του πλανήτη Νιμπίρου.

Ουδείς γνωρίζει με σιγουριά…

Διαβάστε συνέχεια στον Αρχαίο ....

Η έρευνα του Αρχαίου χρησιμοποιώντας το GOOGLE EARTH αποδεικνύει ότι οι Δελφοί ήταν όντως το κέντρο της Γής ...

Κατεβάστε εδώ το αρχείο.!