Τεχνολογία

 

design by Arxaios.net

Καλώς Ορίσατε στην Τεχνολογία

Απο τον Αρχαίο.

Δημοσίευση: 14 Δεκ. 08
Ανανέωση: 15 Δεκ. 08

Intel
Οι επεξεργαστές που κατασκευάζονται με βάση την τεχνολογία των 45 νανομέτρων θεωρούνται αυτή τη στιγμή τεχνολογία αιχμής, ωστόσο φαίνεται ότι η Intel έχει ήδη έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση. Πληροφορίες από το στρατόπεδο της γαλάζιας εταιρείας αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φάση ανάπτυξης των 32 νανομέτρων.
Η Intel αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις International Electron Devices Μeeting [IEDM], που θα λάβει χώρα στο San Francisco την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό, η εταιρεία φιλοδοξεί να εισαγάγει τη νέα τεχνολογία στη φάση της παραγωγής περί τα τέλη του 2009.
Σε περίπτωση που η Intel παρουσιάσει επεξεργαστές στα 32 νανόμετρα σε ένα χρόνο από τώρα, η απόσταση με την AMD θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Για μια σειρά από λόγους, η AMD δυσκολεύεται να ακολουθήσει την Intel στην αγορά επεξεργαστών. Ενώ οι 45nm CPUs της Intel μεσουρανούν εδώ και αρκετούς μήνες, η AMD δεν έχει διαθέσει ακόμη στην αγορά τους Phenom 2.


Σχόλιο Αρχαίου : Το ενα νανόμετρο είναι 1/1000000000 μέτρα.Φνταστείτε ότι είναι μικρότερο απο το κεφάλι ενός μυρμηγκιού...

Μπορείτε να στείλετε τα σχολιά σας

Στείλτε ένα e-mail στο Arxaios.net και αφού εγκριθεί απο τον Arxaio θα ανακοινωθεί στο site.

Ευχαριστώ πολύ!

 

Copyright © 2008. Designed by Arxaios.net